We Canteen
Company
Catering
Our vision
Eten hoort niet alleen voedzaam te zijn. Het moet verrassen. Verwennen. En je vooral even uit de werksfeer halen. Bij We Canteen werkt goed en eerlijk eten verbindend en maakt het in meer dan één opzicht de tongen los. Het bedrijfsrestaurant veranderen in een bruisend foodcourt met bevlogen mensen.
Dat is We Canteen.
"Wij richten ons op de essentie, waar het werkelijk om draait en waar we het verschil echt kunnen maken. Oprechte gastvrijheid, pure producten, uitmuntende kwaliteit, ruimte voor lokaal ondernemerschap en het bevorderen van duurzame start-ups. Dit krijgt onze dagelijkse toewijding. Onze opdrachtgevers verwachten verrast te worden op het hoogste niveau. Het is onze uitdaging om deze verwachtingen dagelijks te overtreffen.'
Merijn de Launay
Director F&B
Merijn
We love good food
Dat betekent dat wij écht koken met dagelijks verse producten. Wij elke dag iets anders op het menu hebben staan en dat wij onszelf graag laten inspireren door nieuwe food-concepten en lokale ondernemers met hun eigen signature dishes.
En tot slot: dat wij pas genieten wanneer onze gasten dat doen.
Maybe...
all you need
is Loaf
Is uw locatie te klein voor een volledig uitgerust restaurant? Heeft u er dan wel eens over nagedacht om uw receptiedienstverlening te combineren met een all-day koffie en Grab 'n Go aanbod?
Loaf voegt de gastbeleving van de Hospitality Host(ess) samen met de liefde voor lekker eten. Voeg hier professionele barista-skills aan toe en je hebt Loaf gevonden.
Total
Concept
Development
Hechte partnerships met technische partijen en veel in-house kennis en capaciteit maken van We Canteen en Loaf een one-stop shop voor een F&B concept op maat. Het design team van D&B is in staat om technisch en conceptueel het hele traject te ondersteunen. Van naam tot faam.
The
Event
Manager
Een onvergetelijk event staat of valt met verrassend lekker eten. De We Canteen crew ziet het als een afwisselende uitdaging om binnen een thema en budget een overdonderend buffet, borrelplanken en schalen te presenteren. Drankjes, meubilair, aankleding en organisatie... allemaal elementen die zij met liefde uit handen nemen.
Making the difference
We Canteen, begonnen als disrupter in de bedrijfscateringmarkt, weet zichzelf keer op keer opnieuw uit te vinden. Waar in de eerste paar jaar het onderscheidend vermogen vooral in de inzet van lokale food ondernemers zat, moet We Canteen het vandaag met name hebben van tailor made concepten, versbereiding op locatie en de vrijheid die wordt geboden aan de chef in het foodcourt.
Inspiration for
temptation
Samenwerken met lokale food ondernemers en ruimte voor eigen inbreng. Aan inspiratie is nooit gebrek.
Today we
have...
Variatie is niet alleen verrassend, het is ook nog eens verrassend gezond.
Real Live
Cooking
Alles bij We Canteen wordt live, op de locaties gemaakt. Dat is gezonder, verser en vooral veel leuker voor de chef.
Feeling the
Vibe
Elke locatie is anders. En hier stemmen wij het concept op af. Van team tot menukaart. Dit doen wij op gevoel.... en smaak.
Welcome at...
We Canteen kom je tegen in werkomgevingen waar waarde wordt gehecht aan de gezondheid van hun medewerkers en restaurants die aantrekkelijk zijn om dagelijks naar terug te blijven komen.
Local
Food
Heroes
De backbone van We Canteen is en blijft de inzet van lokale food ondernemers. Ondernemers met elk hun eigen verhaal en specialiteit. Elk met hun eigen foodtruck, restaurant of Deli. In het We Canteen foodcourt werken zij schouder aan schouder met de We Canteen crew. Zo zetten zij dagelijks nieuwe gerechten op het menu en is geen dag hetzelfde. Groot voordeel voor de ondernemers is dat zij op deze manier een interessante doelgroep rijker zijn.
Related
Highlights
Contactformulier
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u terug.
Indien je geïnteresseerd bent in onze vacatures bekijk dan www.werkenbijdb.nl.